Bemutatkozás

Szarvas SzabolcsSzarvas Szabolcs vagyok a Wide Wings Media alapítója és tulajdonosa. Több évnyi külföldön töltött idő után itthon végeztem a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán Kereskedelem és Marketing alapszakon. Már a főiskolai tanulmányaim során rabul ejtett az online marketing és az ebben rejlő potenciál. Tanulmányaim után a Net-Position Kft-nél szereztem meg az első szakmai tapasztalatokat, majd a Drive Online Marketing-nél helyezkedtem el, mint Google Ads / AdWords kampánymenedzser. 2 év kampánymenedzseri pozíció után a PPC csapat vezetője és Sales menedzsere lettem. Miután hazaköltöztünk Budapestről vetődött fel a saját vállalkozás ötlete, aminek az alapvető célja, hogy a vidéki kis és középvállakozásokat és különböző non-profit szervezeteket segítsem a munkámmal. Jelenleg vállalkozásom mellett a Szegedi Tudományegyetem Vállalkozásfejlesztés mesterszakos hallgatója vagyok, hogy tudásomat tovább mélyítsem a különböző gazdasági területeken.

Emellett férj és családapa is vagyok, van egy csodálatos feleségem és egy gyönyörű kisfiam. Szabadidőmet elsősorban a családommal, utazással, olvasással, darts-al és a wakeboard-al töltöm.

Szakmai pályafutásom során szinte minden ipari szegmensben dolgoztam már együtt for profit és non profit ügyfelekkel, több száz milliós költést kezelve. Kiváló szakmai alapokat adott hiszen az egyéni vállalkozóktól kezdve multinacionális cégeken át, rendkívül színes ügyfélportfóliót kezeltem több, mint 10 európai országban.

Mindeközben sok szakmai konferencián vettem részt, folyamatosan tanultam a különböző prezentációs technikákat és mélyebben is belefolytam az edukációs vonalba, több száz óra tréninget tartottam. Ezt követően lettem hivatalos Google tréner is (Google Certified Trainer), 8 Google vizsgával, amiket évről évre meg is újítok.

Üdv.: Szarvas Szabolcs

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.

Elfogadom