a sok sárga között!

Tulajdonosi szemlélettel dolgozunk
Évente több Millió kattintást menedzselünk
A számok beszélnek helyettünk
Mindent mérünk az ipar 4.0 jegyében

Hiszünk az adatvezérelt gondolkodásban

Google ADS

Az egyik legeredményesebb értékesítés központú online marketing eszköz, lézer pontos célzási lehetőségekkel és mérési megoldásokkal.
részletek »

Facebook kampányok

A legnépszerűbb közösségi média platformon keresztül akár 6 millió magyar felhasználót érhetünk el.
részletek »

Weboldal készítés

A kampányokat maximális eredménnyel kiszolgáló, hatékony, és egyben esztétikus weboldalakat készítünk.
részletek »

Google Business

Profil beállítása teljeskörűen, kulcsszóreleváns szövegezés, bejegyzések létrehozása, Maps SEO
részletek »

Google hivatalos Partnerei vagyunk!

Teljesítettük a Google teljesítményre, minőségre, költésre és vizsgákra vonatkozó kritériumait.
GOOGLE PARTNERSÉG KRITÉRIUMAI:
Min. 70%-os optimalizálási pontszám.
Min. 10 000 dollár költés.
Tanúsítások: rendelkezünk a Google-on megjelenő kampányokban való jártasságról tanúbizonyságot tevő PPC akkreditációval!

4 ok, ami megkülönböztet a versenytársainktól

Teljeskörű online marketing:
Google Ads, YouTube, Social media kampányok precízen, összehangoltan, egy kézben.
Egyéni vállakozóktól a nagyvállalatokig:
releváns szakmai tapasztalatunk kiterjed a legkisebb cégektől a legnagyobb piaci szereplőkig.
Szélsőségesen adatközpontú szemlélet:
nem szubjektív intuíciók, hanem objektív, validált adatok alapján dolgozunk több egyedi konverziós pontot felállítva.
Átlátható
működés:
könnyen áttekinthető Looker Studio riportokkal dolgozunk, ahol egy linken keresztül a vállalkozásod összes online aktivitása megtekinthető egy helyen.

Legfrissebb blogbejegyzéseink

ChatGPT használata az online marketingben

Az elmúlt bő egy évben a technológia villámgyors fejlődése és a mesterséges intelligencia térnyerése gyökeresen átalakította a marketing szektor és ezen belül az online marketing működését és hatékonyságát is. A ChatGPT mára olyan technológia lett, amely jelentős hatással van az online marketingre.

Tovább a cikkhez
Ne veszítsd el az adataidat – Google Consent Mód legfontosabb tudnivalói

A Consent Módnak köszönhetően az adatok továbbra is nagyobb mennyiségét tudjuk felhasználni és elemezni, ennek köszönhetően pontosabb és jobb üzleti döntéseket tudunk meghozni. Ellenben, ha nem használjuk ezt módot akkor kevesebb adat fog rendelkezésünkre állni és ebből kifolyólag az adatalapú döntéseinek kevésbé lesznek hatékonyak és eredményesek.

Tovább a cikkhez
A Google My Business és a Google Maps jelentősége

A Google My Business és a Google Maps egy nélkülözhetetlen eszköz a vállalkozások online marketingjében. A helyi keresési eredményekben való megjelenés, a hitelesség és bizalom növelése, az elérhetőség és navigáció biztosítása, valamint a vélemények és értékelések kezelése mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a vállalkozás sikeres legyen az online térben.

Tovább a cikkhez

Vendégkönyv

Partnereink véleménye

Dr. Lukovics Miklós
Ügyvezető

Creative Class

Szabolcsék munkája magasan kiemelkedik az Adwords-ágazat szolgáltatói közül mind emberileg, mind szakmailag. Egyértelműen kijelenthető, hogy olyat tudnak, amit másnál eddig nem tapasztaltunk: nem találkoztunk még olyan szolgáltatóval, aki ennyire a szívén viseli a megbízott projektjeinek a sorsát, és ahol ilyen folyamatos nyomon követést és optimalizálást kaptunk volna. Szabolcsék munkájának eredményeképpen számottevően kevesebb költéssel jelentősen jobbak a számaink!

Kurai László
Marketing csoportvezető

Agropark

Gyors, precíz, szakértő csapat. Kéréseinkre szinte azonnal reagálnak, szükség esetén az eredeti elképzelést szakmai tapasztalataik alapján korrigálják. Mióta velük dolgozunk, sokkal költséghatékonyabb az online marketingünk, értékesítő kollégáink visszajelzése alapján egyre több ügyfelünk érkezik az online hirdetéseinknek köszönhetően.

Havas Péter
Ügyvezető

H&B Design

Azért szeretek a Wide Wings-el együtt dolgozni, mert erős tulajdonosi szemlélettel és mindig friss tudással rendelkeznek. Ezentúl a szemléletük kiterjed a többi online értékesítési csatornára is és Európa határain túlra is. A szakmai erősségüket a Google is elismerte, immáron a Google hivatalos Partnerei, ami hatalmas eredmény. Csak ajánlani tudom őket!

Szegvári Péter
Szoftverfejlesztési üzletág vezető

PC Trade Systems

Szabolcsék a projekt során folyamatosan figyelték a kampányt, és módosítottak rajta, ha szükséges. Végig úgy éreztem, hogy számít nekik, hogy jól sikerüljön a termék marketingje, és nem csak egy újabb szerződött partner vagyunk a sorban, nem sablonosan gondolkodtak, hanem a terméket magukénak érezték és kreatívan álltak hozzá bármilyen jellegű kéréshez, kérdéshez. Folyamatosan monitorozták a budgetet, és a lehető legtöbbet hozták ki a rendelkezésükre álló összegből.
További véleményekért KATTINTS IDE!

Wide Wings for Non-Profits - CSR programunk
remenysugaralapitvanyszeged.hu

Célunk, hogy jobbá tegyük a világot, ezért munkánkkal támogatjuk a Remény Sugár Szeged Alapítványát, akik leukémiás és daganatos gyerekekkel foglalkoznak. Nap, mint nap ember feletti munkát végeznek. Köszönjük!

Kiemelt figyelmet fordítunk a pénzügyi stabilitásra

Etikai kódexAdatvédelem
Copyright © 2023 Widewingsmedia.hu - Minden jog fenntarva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram